SamLogic CD-Menu Creator - Visual Menu Editor


De visuele editor in SamLogic CD-Menu Creator is heel gemakkelijk in gebruik. U kunt een menu heel snel maken en u heeft een compleet CD of DVD menu met afbeeldingen, knoppen, geluid en video's gemaakt in slechts 10 minuten! Hieronder kunt u enkele screenshots zien van het programma.
 
 
Scherm en achtergrond


 
De achtergrond kan een kleur bevatten, een afbeelding of een grafisch patroon. Het menu kan getoont worden met een caption (titel balk) of zonder. Het is ook mogelijk om in te stellen dat het menu altijd op de voorgrond is ook al is het niet actief.
 
 
Titel


 
Een titel en een subsitel invoegen in een menu is erg eenvourig. Bij deze titel kunt u allerlei effecten toevoegen zoals onderstreept en achtergrondeffecten.
 
 
Knoppen (Commando's en tekst)


 
Alle knoppen die in het menu zijn worden getoont in een lijst. In deze lijst kunt u knoppen toevoegen, bewerken, verwijderen, verplaatsen en kopieren. Elke knop kunt u eigenschappen geven; bijvoorbeeld de tekst, commando, kleur, geluid dat word afgespeeld wanneer de muisaanwijzer boven de knop is etc.
 
 
Knoppen (Algemene instellingen en positie)


 
De knoppen en links in een menu kunnen verschillende stijlen hebben. Bijvoorbeeld kunnen ze alleen tekst bevatten, 3d effecten gebruikt worden, glas effecten en nog veel meer. Ook kunt u schaduwen toevoegen en 'rollover' effecten gebruiken.
 
 
Voorbeelden van menu's gemaakt met CD-Menu Creator
 

 
 
SamLogic