SamLogic   Click here for English text
CD-Menu Creator 2022
Met SamLogic CD-Menu Creator 2022 kunt u een professionele autorun / autoplay menu-interface voor een CD, DVD of USB flash drive maken op een eenvoudige manier. Vanuit deze menu's kunt u de installatie van programma’s starten, applicaties laten opstarten, documenten laten openen, films afspelen en nog veel meer.
 


Maak een professioneel uitziend CD of DVD menu
SamLogic CD-Menu Creator 2022 is een eenvoudig te gebruiken programma dat u kunt gebruiken voor het maken van een professioneel ogend autorun menu voor een cd of dvd. Vanuit een menu kunt u toepassingen laten opstarten, installatieprogramma’s opstarten, documenten laten openen, afspelen van films, open Internet pagina’s ed. Het menu wordt automatisch geopend wanneer de gebruiker de CD/DVD in de cd-romdrive doet. Een menu kan afbeeldingen, animaties, video, geluid, muziek en nog veel meer bevatten. Met Samlogic CD menu Creator is het ook mogelijk om een autorun menu voor een USB flash drive.

Multimedia
U kunt uw eigen foto's, animaties, filmpjes en geluid in een menu plaatsen. SamLogic CD-Menu Creator ondersteunt de meest voorkomende formaten die worden gebruikt zoals: JPG, BMP, AVI, MPG, MP3, MIDI, QuickTime, Flash enz.

Knoppen kunnen verschillende visuele stijlen hebben
De knoppen en de aanklikbare links in een menu kunnen worden ontworpen op een heleboel verschillende visuele stijlen. Zo kunnen ze alleen tekst bevatten, kader om te tekst, 3D-effecten of glas-effecten bevatten, metallic stijl, kleur gemengd of gewoon een bitmap. U kunt ook schaduw-effecten op de knoppen toevoegen en het creëren van rollover-effecten, bijvoorbeeld met een gekleurde actieve frame of het toevoegen van geluidseffecten die speelt als de muisaanwijzer boven de knop is.

PowerPoint, Acrobat Reader, Word, HTML
Met slechts één klik op een knop kan de gebruiker van het menu documenten openen in een groot aantal formaten, zoals onder andere Word- of PDF-documenten, een PowerPoint-presentatie, een Excel-werkblad, een website op internet of een MPEG film. RTF documenten kunnen direct in het menu getoond worden.

Start automatisch
De AutoRun-technologie in Windows wordt gebruikt, hetgeen betekent dat het menu automatisch wordt weergegeven wanneer de gebruiker de cd of dvd in het station doet. De gebruiker hoeft dus niet handmatig te zoeken naar een bestand op de schijf. 

Het menu verschijnt bijna direct!
Het menu is geschreven in geoptimaliseerde C++, dat wil zeggen dat het erg klein is en daarom vrijwel direct na het plaatsen van de schijf opgestart worden. In een normale CD / DVD drive wordt het menu al na slechts enkele seconden getoont! U hoeft dus niet 5-15 seconden te wachten, wat het geval is bij veel soortgelijke producten op de markt ...

Gemakkelijk in gebruik
De visuele omgeving in SamLogic CD-Menu Creator is zeer eenvoudig te gebruiken en intuïtief. U leert het gebruik van het programma erg snel. Dat betekent dat u krachtige menu's in zeer korte tijd kunt maken. Download hier een demo om een voorproefje te krijgen.

Verschillende menu's in verschillende landen?
Als u verschillende menu’s wilt tonen in verschillende landen / talen kunt u een tool gebruiken die is meegeleverd met CD-Menu Creator. Het is een systeem selector instrument dat verschillende programma’s kan starten, afhankelijk van het land of de taal. U kunt deze tool ook instellen om verschillende programma’s te starten, afhankelijk van het besturingssysteem van de gebruiker. 
 
 

  
SamLogic AutoRun Creator
De SamLogic AutoRun Creator is ook bijgevoegd in SamLogic CD-Menu Creator 2022. Met SamLogic AutoRun Creator kunt u een CD of DVD maken waarop automatisch een video word afgespeelt of een document geopend! Lees hier meer.
     
 
 
Voorbeelden van menu's gemaakt met SamLogic CD-Menu Creator
 
De Visual Menu Editor
 
Systeem vereisten
 
 

 
   
 
Download een demo !
 
 
Bestel & Prijzen
 
 


 
Nu kopen!

 

SamLogic